Pacman Battle Royal

Arkad-spel är nått jag önskar man haft mer tillgång till, kanske inte så konstigt när man bor i en ministad :) Fast några arkad-kabinetter har det allt funnits här, minns Mortal Kombat som stog i stadens lokala hamburger-hak Burger Inn! Fysatan va kul det va, men tyvärr va man inte så rik på den tiden. Fick panta burkar o sälja teckningar för att få ihop till lite speltid haha.

Här har bloggen Arcadeheroes smygfilmat en riktigt intressant skapelse på Amusement Expo 2010 i Las Vegas. “Pacman battle royal” är namnet, och det får iaf mig att vilja byta ut biljardbordet illa kvickt! :) (har iof inget biljardbord, man om jag skulle ha haft en) Att möta varandra i PACMAN är ju en brilljant idé, och förstår inte varför dom inte kommit på det föränn nu. Hela FYRA spelare ska kunna fightas samtidigt!

Spelet kommer släppas senare iår i samband med sitt 30-årskalas, den som väntar på något gott! Fast, jag lär ju aldrig nånsin få se en i verkligheten :) Nån som vet nått gött arkadställe i närheten av Falkenberg?