Warner Bros vill ha Space Invaders

Enligt New York Times sitter sitter just nu Taito och Warner Bros och förhandlar om filmrättigheter till arkadklassikern Space Invaders. Hur mycket filmen kommer vara relaterad till spelet vet man ju aldrig, kan faktist inte föreställa mig hur dom ska kunna fylla en 2 timmars-film med bara skjutande på aliens som ramlar ner från himlen! :)

Apparently someone at Warner Bros. has. The Los Angeles Times reports that the studio is negotiating with Taito for the feature film rights to the franchise. The Times says that, if a deal is reached, Mark Gordon, Jason Blum and Guymon Casady would produce the film.

Gordon’s credits include “Saving Private Ryan” and “The Day After Tomorrow.” Blum produced “Paranormal Activity.” Casady is a Hollywood fixture with plenty of A-list clients.

/kotaku

Källa