Super Mario Crossover

Här har vi kanske världens bästa spel för oss retro älskare! Exploding Rabbit har knåpat ihop flashspelet Super Mario Crossover. Spelet är, precis som titeln ger sken av, en crossoverversion av det klassiska Super Mario Bros. från 1985. I Super Mario Crossover gäller det att ta sig igenom de gamla klassiska banorna, men den här gången har Mario hjälp av ett helt annat gäng än brorsan Luigi.

Man skulle kunna säga att det är NES Allstars som Mario tagit hjälp av, för här kan man spela som Mega Man, Simon Belmont från Castlevania, Samus Aran från Metroid, Link från Zelda-serien samt Bill R. från Contra! Karaktärerna kontrolleras ungefär som i sina originalspel, och till exempel kan Mega Man använda sig av sin slide förmåga samt ladda upp sin Mega Buster. Link kan kasta bumeranger och Samus kan lägga bomber.

Jag uppmuntrar alla er retroälskare att prova spelet omedelbart om ni inte redan gjort det!

Spelet hittar ni HÄR!