Din överlevnadsguide i AVGN-torkan

Som ni alla kanske vet, så har AVGN klargjort att han på obestämd tid enbart kommer att släppa ett avsnitt per månad, jämfört med de hittillsvarande två per månad. Synd, förvisso, men om det är vad som krävs för att han ska orka fortsätta och hålla kvaliteten uppe, så är det väl bara att godta. Men, innan du slår på My Chemical Romance, fäller en tår och karvar dig i armen, så bör du veta att det finns alternativ. Få håller lika hög kvalitet som AVGN, ja, men de duger som mellanmål.

GVGN
Grungeing Video Game Nerd ser ut som en trettonårig version av Dave Grohl, har en äcklig moppemuscha och spelar in sig själv med en utomordentligt kass webbkamera. Hans recensioner är dock bättre än man kan tro, även om de inte har något att komma med mot mästaren AVGN.

Boxed Entertainment
Boxed Entertainment, tidigare känd som Armake 21 är en riktig jävla galning. Han tappar humöret och blir galen på riktigt i nästan varje video han gör. Han skapar internetdrama vad han än ger sig in på, om vilket ni kan läsa mer här (extremt jobbosäker länk). Och ja, han recenserade Action 52 innan AVGN.

Irate Gamer
Chris Bores, som IG (två ytterst, YTTERST, passande namn) heter egentligen är en av tidernas mest hatade internetkändisar. Han låtsas som att AVGN inte finns och plagierar honom utan någon som helst skam. Han recenserar ofta precis samma spel och stjäl koncept rakt av från AVGN. Humorn är pinsamt dålig, han är rent patetisk. IG är en blek kopia, men bättre än 90% av spelrecensenterna på YouTube, vilket säger en hel del om den allmänna kvaliteten.

Pissed of Angry gamer
Den här killen är nog den mest underhållande spelrecensenten i världshistorien. Han är fet som ett svin, såpass att han inte orkar resa sig ur stolen. Han har en brutal rysk brytning. Han är uppenbarligen sinnessjuk. Humor är som bäst när den är ofrivillig, vilket denna grabb är ett levande bevis på.

Men den bästa att ha som surrogat i dessa AVGN-fattiga tider är ändå HVGN, Happy Video Game Nerd. Han är den enda AVGN-kopian som faktiskt kör sitt eget race och gör riktigt, rikigt bra videor. Kraid skrev tidigare om honom, här.