blutt på Swedenrock 2010

… Och vad har det med denna sidan att göra? :) Mjae, egentligen inget speciellt. Men har i helgen varit på plats och lyssnat på den musik jag älskar mest. Hårdrock!

MEN! Iår tänkte jag hålla lite extra hård koll på om det finns något från retrospels-kulturen att ta del av! Tyvärr fann jag inga stånd som sålde nått kul, eller så mycket ihuvvetaget men några saker sprang jag faktist på.

<< Denna fantastiska jacka var det första jag fann i väntan på festivalarmbanden! Tyvärr fick jag ingen jättebra bild då jag va för nykter för att fråga om jag fick plåta den haha. Så det fick bli lite paparazzi-arbete istället :)

Sen dagen efter när jag och Emma(min sambo) gick in i ett tält där dom sålde kläder hörde jag från Rockcampingen bakom ett gäng som spelade Megaman-låtar på högsta volym! Tyvärr hann jag inte ta upp kameran och spela in då klädförsäljaren satte på sin musik som överröstade de härliga tonerna. (Kunde inte heller gå in på campingen då det kostade 450 kr för inträde)

Det sista och kanske coolaste jag sett på länge är denna snubben och hans Duckhunt tatueringar! Här vågade jag faktist fråga då hans tatueringar var för bra för att missa!

[nggallery id=28]

Önskar jag själv hade mod nog att sätta mig under nålen och visa världen min dedikation till Retro-spel! Men jag är helt enkelt för feg och lat för det.

Festivalåret är långt ifrån slut från min sida! Metaltown skall besökas på fredag/lördag och i Augusti blire Sonisphere i stockholm! Förhoppningsvis finner jag mer där! :)