I skuggan av kassetten

Mitt retro-hjärta bankar som snabbast när NES och SNES kommer på tal, och det är ju ingen tvekan att dessa spelkonsolerna är de populäraste inom dagens retrokultur. Och jag tycker det är riktigt kul att alla uppmärksammar guldklimparna överallt i form av egna fanvideos, musik-hyllningar, galna fanpics och alla dessa härliga top-listor alla skapar på sina bloggar!

Dock känns det lite som att dom snor lite väl mycket uppmärksamhet från sina efterföljare Playstation och Sega Saturn, vilka jag tycker förtjänar en större plats i “retro”-kategorin än vad dom gör i nuläget.

Älskade verkligen mitt Playstation och har letat efter bloggar som skriver nått om den, men har funnit ytterst lite! Så därför tar jag själv tag i detta och listar mina fem absoluta favoritspel till Playstation! Detta kommer jag göra till en serie där jag tar upp ett spel i taget, som en liten mini-recension! Plats nummer fem kommer att postas under dagen, eller imorgon!

Stay Tuned to find out!