Retrospelsmässan har utställning

Imorgon Torsdag den 12 Augusti kommer Retrospelsmässan i samarbete med Stadsbiblioteket hålla en retrospels-utställning i Göteborg! Bor ju bara en timma ifrån Gbg, så det är nog tamej tusan inte omöjligt att man tar sig dit och checkar läget! Känns lite tätt inpå att få reda på det dagen innan, men de kanske löser sig! Någon annan som ska dit?

Torsdag 12 augusti 2010 klockan 10:00 – 23:59 erbjuder Retrospelsmässan, i samarbete med Stadsbiblioteket, en resa tillbaka i TV–spelshistorien. Under dagen kommer du som besökare att kunna provspela äldre TV–spel på några av Retrospelsmässans egna spelkonsoler, ta en titt på utvalda objekt från några av Sveriges mest exklusiva spelsamlingar och prata spel med andra spelentusiaster.

Synd att dom inte höll detta på helgen, då hade man ju garanterat dragit dit!