Castlevania: Lords of Shadow Gameplay

Castlevania: Lords of Shadow är ett spel jag inte riktigt brytt mig om sen de utannonserades. Har aldrig varit ett stort fan utan serien,så därför föll det sig naturligt att jag inte orkat bry mig. Föränn idag. På twitter såg jag detta inlägget:

@Spel-Malmer
Är det bara jag (?), men detta är utan tvekan det snyggaste jag sett på konsol. Uncharted 2 inkluderat. http://youtu.be/guXsYWtasFg

Man var ju bara tvungen att se vad som möjligen kunde vara snyggare än Uncharted 2, och vad fick man se? Jo, det nya Castlevania-spelet! Jag är beredd att hålla med honom, på dessa 10 minuter som videon varar så har jag blivit övertygad om att detta spel kommer rocka min dag. Det som är ännu rockigare är att det släpps nästa tisdag, den 5 oktober! *förbeställer*

(varnar för lite små-spoilers här och där)