En resa till Ullared

Hade inget att göra på jobbet idag, så vad passar då inte bättre att gå hem tidigare och besöka Sveriges mittpunkt Ullared för lite shopping på Gekås? Nej inget! Gekås för mig är inte bara en kass såpa, Morgan och Ola Conny, utan jag har även under min ungdom jobbat där i två hela år, och haft Ola Conny som kollega! Det ni!

Vad har då detta med tv-spel undrar ni? EN JÄVLA MASSA säger jag! Ville väl mest säga att Gekås har sjukt stort utbud gällande spel. Till alla plattformar och för det mesta har de alltid ett billigare pris på nyare spel. Sen har de också ibland sjukt låga priser på spel som Gears of War 2 som jag köpte idag, 159 kr! Vet också att de hade Assassins Creed 2 till Xbox360 där för 199 kr när jag vart där förra gången, men tyvärr var de slut idag :,( Tyvärr har jag inga bilder på hur det ser ut på tv-spelsavdelningen, men ska försöka tänka på det nästa gång jag ska dit!

Utanför Gekås finns också butiken RETROHOUSE med ett riktigt stort spelbibliotek. Det är dock inte så stort retroutbud, utan mest begagnat av denna generationens spel. Jävligt besökvärt! (I samma byggnad ligger också en porrbutik, men det är ett ämne för en helt annan blogg!)

Här nedan har ni en bild på det jag köpte på Gekås idag! Sjukt nöjd (strumporna är galet snygga), och billigt var det! Är du tv-spelsnörd kan jag lätt rekommendera en tripp dit! Det är värt de! De ska t o m bygga till ett kafé där man kan ta det lugnt med fika och tv-spel! (vet dock inte när det skall byggas)

World of Warcraft Wrath of the Lich King är som ni kanske förstått inte till mig, köpte det till lille Niclas i hopp om att göra hans liv ännu mer miserabelt än vad det redan är :)