Kinect överraskar

Ända sedan Gamex, där jag fick prova spel som Harry Potter, Kinect Joyride och Kinectimals har jag haft den bestämda åsikten att Kinect kommer att faila hårt. Riktigt hårt. Jag har varit sjukt anti, men som den prylnörd jag är måste jag ju ända införskaffa mig kameran och utsätta den för hårdtest! Fyllde hela 27 år igår, och vad passade inte bättre att önska sig en Kinect utav sin mor och far?

Said and done.

Fick den i min hand igår, och större delen utav kvällen gick åt till Kinect Adventures och Dance Central. De enda två spelen jag faktist tror är spelbara! Och det var dom, fyfan vad roligt vi hade! Vi kunde dock inte spela två personer samtidigt p g a platsbrist, men med lite möblerande kommer det att lösa sig inom en snar framtid! P g a av skitspelen jag nämnde ovan trodde jag att responstiden skulle vara helt åt helvete, men efter att ha spelat Dance Central har jag förstått att det inte är hårdvaran det är fel på, utan mjukvaran. Potentialen är alltså sjukt jävla stor hos kinect, jämfört med Playstations smått misslyckade Move.

Planerna är att recensioner skall komma upp på kraid inom en snar framtid i form utav en videoblogg, mer om det lite senare.