Kraid.se besöker SCORE

Är snart ett dygn sedan sista tonen ekade genom Konserthuset i Göteborg. Jag, min syster och min sambo besökte SCORE, ett symfoniskt projekt uppstyrt av sveriges egna medianalle Orvar Säfström och genomfördes utav Göteborgs symfoniorkester. Detta var absolut första gången jag hört en symfoni live, och jag kan säga att man får fått mersmak. Nått mer bombastiskt och massivt har jag aldrig varit med om, fyinihelvete va mäktigt det var!

Kände igen nästan alla låtar dom framförde, och vissa låtar tryckte nästan fram nostalgi-lipen ur mig. Det som berörde mig mest var ett litet stycke med Starwing, vet egentligen inte varför, men jävlar vilken kick man fick! Det är bara att dra av hatten för Orvar, fyfan vilket bra jobb dom gjort. Jag kommer härdanefter ALDRIG missa en tvspels-konsert utav samma kaliber, för jag kan inte tänkta mig att man någon annanstans kan finna denna grad av nostalgi som jag erhöll igår.

Spelade in en hel del från konserten, och här nedan har jag klippt ihop en liten snabb-genomgång utav de låtar jag tyckte vart bäst :) Finns intresse kan jag lägga ut hela låtarna på Youtube längre fram.