Lite mycket just nu…

Som vår namne kämpar mot surkärringen Samus Aran, tampas vi just nu med en lättare omdesign, en emigrerande Niklas Sintorn, spelbloggsveriges julkalender och alldeles för många bra spel på en gång (några dåliga också).

Av den anledningen brinner själva bloggandet på sparlåga just nu, men ni kan vara säkra på att vårt engagemang och kärlek till spel är densamma och att vi snart spyr ur oss lika mycket material som vanligt igen!

För att ni inte ska behöva sitta framför datorn med tom blick och maniskt spamma uppdatera-knappen under tiden, så förser jag er med något att göra under tiden.

Säg hej till Sonic Fan Remix, ett spel gjort av Sonic-älskare, som likt många andra är besvikna på att Sega gång på gång förgriper sig på den åldrande igelkotten. Bättre än Sonic the Hedgehog 4? Helt klart!

Schabraket finner ni här.