Videoblogg: Kraid besöker GAMEX 2010 DEL 2

Då vart de dags för den andra och avslutande delen utav vårat Gamex-besök! Det har verkligen varit en fantastisk resa till östkusten, även ifall man nu ligger nerbäddad i förskylning och feber så känner jag ändå att det är värt det! Nästa år kommer vi som sagt tillbaka, förhoppningsvis mer etablerade i bloggvärlden än vad vi är idag.

Bara på några dagar har besökarsiffrorna ökat markant vilket vi självklart tycker är hur roligt som helst. Detta triggar oss också att göra bättre ifrån oss för att hålla upp kvalitén så gott det bara går. Vi får inte heller glömma att det är nästan 1 år sedan Kraid.se öppnade portarna som en Retroblogg, och jag kan ju säga att vi har kommit ganska långt sedan dess! Kan ju hinta redan nu om att det kommer hända nått speciellt för att fira våran 1-årsdag! Mer om det i framtiden :)


(intro-musiken skapad av AlitteBIT)