Tidig julklapp från Visceral Games

 

… i form utav ett litet demo som kommer vara tillgängligt på Xbox Live Marketplace den 21 December och Playstation Network den 22 December! Alltså, hela fem veckor innan release kommer vi att få ta del utav det gravt efterlängtade(iaf från min sida) skräckspelet Dead Space 2!

utkast från pressmeddelandet:

I demoversionen tar spelarna med Isaac Clarke på ett skrämmande äventyr genom Church of Unitology, en plats som skulle vara säker men som snabbt blir dödligt farlig under Necromorph-utbrottet på The Sprawl. Spelarna kommer att få tillgång till en rad nya verktyg som exempelvis Javelin gun, samt uppdaterad stasis recharge-mekanik och förbättrade telekinesiska förmågor som Isaac kan använda i sin furiösa kamp mot Necromorpherna. Spelarna kommer även att få prova en ny och avancerad dräkt utrustad med jetmotorer som ger Isaac 360 graders rörelsefrihet genom rymdens nollgravitation.

“Julen är en perfekt tid att njuta av all form av underhållning och vi kan knappt bärga oss till dess att vi får ge spelarna en försmak av skräcken och actionäventyret som väntar i Dead Space 2”, berättar Steve Papoutsis, Executive Producer, Dead Space-serien. “Genom att släppa demoversionen fem veckor innan release ger vi inte bara spelarna chansen att återbekanta sig med spelet, utan även möjligheten att uppleva en rad scenarion som kommer få dem att tappa hakan. Det kommer att bli helt fantastiskt”.

Dead Space 2 släpps den 27 Januari till Xbox 360 och Playstation 3.