Spel att se fram emot, Februari 2011

En månad har gått utav spelåret 2011, och änsålänge känns det lite som att spelmaskinen går på halvfart. Det spel som släpptes i föregående månad, Januari som är värt att nämna är Dead Space 2, spelar det som en tok för tillfället och recension skall komma upp i veckan om allt går som planerat.

Februari är väl kanske inte den mest intressanta spelmånaden om ni frågar mig, men några småroliga titlar kommer det säkerligen att bjudas på.

Bionic Commando Rearmed 2

Plattform: XBLA / PSN
Släppdatum: 2011-02-02

Plattformspel kan man aldrig få nog utav, och absolut inte om titeln innehåller bokstavskombinationen Bionic Commando. Spelet bara osar nostalgi och för en tillbaka till ett färgglatt 80-tal där orginalet ägde allt alla. Själv spelade jag aldrig spelet när det väl begav sig, men har nu i efterhand lyckats bli smått kär i spelserien.

Marvel VS Capcom 3

Plattform: Xbox Live Arcade
Släppdatum:
2011-02-18

Är absolut ingen sucker för fighting-spel, men kan ändå inte motstå från att låta mig frestas utav Marvel VS Capcom-spelen. Minns när jag spelade första spelet i serien på arkad i en videobutik nära mitt barndomshem. Det ända som lyckades slita mig från spelet var bristen på 5-kronor.

De blob 2

Plattform: Multi
Släppdatum:
2011-02-22 (troligtvis)

De blob är ett spel jag alltid tyckt ser sjukt underhållande och charmigt ut, tyvärr har det aldrig blivit av att jag införskaffat det. Tvåan i serien ser absolut inte tråkigare ut, och denna gång ska jag faktist försöka finna lite tid att spendera på spelet.

Bulletstorm

Plattform: PS3 / Xbox 360 / PC
Släppdatum: 2011-02-25

Action, svordomar, flygande kroppsdelar, övervåld, explosioner, överdimentionerade vapen, blod, hets, humor, nämnde jag övervåld? Detta är månadens spelsläpp om ni frågar mig. Det finns ett demo att ta hem från XBL eller PSN ifall man vill prova på att äga lite men har själv inte gjort det och kommer troligtvis inte göra det heller. Man vill ju spara lite på överasskningarna!

Killzone 3

Plattform: PS3
Släppdatum: 2011-02-25

Är det ett spel som jag älskar att hata så är det Killzone 2. Påkostat, sjukt snyggt, riktigt bra spel egentligen men så faller allt handlöst tack vare den jävla ps3-kontrollen. Det går inte att spela FPS med den helt enkelt. Så jag skriver med Killzone 3 i listan endast för att jag vet att vissa säkerligen hade gått bärsärk bland kommentarerna annars. Jag hatar Killzone 2 och kommer troligtvis hata Killzone 3 lika mycket!

Är det något jag missat så ryt gärna till :)