Spel att se fram emot, Januari 2011

2010 är pasé! Ett år där många spelbolag har slagit varandra blodiga om den ärofyllda förstaplatsen på försäljningslistorna. Kan nästan tycka att fighten har varit lite väl storartad då man tyvärr bara hunnit spela ett axplock av allt grymt som kommit ut, aldrig kommer man heller kunna hinna ta igen och spela igenom de spel man missat då gameråret 2011 startade redan igår. 

Redan första månaden av 2011 har vi en hel del att se fram emot, har du dålig koll så listar jag de spel jag personligen ser mest fram emot. Jag kommer aldrig i hela mitt liv hinna spela allt jag listar, men kommer att försöka hinna med så gott man kan!

Lost In Shadow

Plattform: Wii
Släppdatum: 2011-01-04 

Sjukt intressant plattforms-spel där man troligtvis tagit lite insperation från Peter Pan och hans livs levande skugga. Att styra en skuggan istället för själva karaktären är ju helt genetaliskt och spelet verkar sjukt klurigt och underhållande. Detta kommer införskaffas och recension kommer publiceras inom kort!

Ilomilo

Plattform: Xbox Live Arcade
Släppdatum: 2011-01-05

Efter att ha läst Tommys kärleksförklaring till detta spel borta på Svampriket.se kan man inte bli annat än sugen, ett köp kommer det definitivt bli, men tror inte det kommer att prioriteras just nu.  

LittleBigPlanet 2

Plattform: PS3
Släppdatum: 2011-01-21

Efter att Little Big Planet regerade min värld för dryga två år sedan så ligger det naturligt att införskaffa sig nummer två i ordningen. Denna gång ska man inte bara kunna skapa olika slags banor, utan det skall bli möjligt att snickra ihop egna minispel.

Dead Space 2

Plattform: PC/Xbox360/PS3
Släppdatum: 2011-01-25 

Detta är det spel jag ser fram emot mest denna månad. Föregångaren var ett av de absolut bästa spelen 2008, och spelar EA alla sina kort rätt så kan även detta kunna bli en GOTY-kandidat 2011. Förväntningarna är SKYHÖGA.

Mario Sports Mix

Plattform: Wii
Släppdatum: 2011-01-28

Har alltid varit svag för Nintendos Partyspel. Spelet kommer säkerligen inte bli revolutionerande, men håller det samma standard som övriga partyspel på Wii så känns det som att det kan bli en riktigt hit.

Är det något jag missat så ryt gärna till :)