Gameröl @ Malmö

Godmorgon, eller något. Klockan är 23:47 och det inte förrän nu jag känner mig någorlunda pigg efter gårdagens bravader. Som ni läser i rubriken så handlar det om en Gamerträff i Malmö som Chris Jonasson från Gameplayer.se anordnade via Twitter! Kunde inte motstå att försöka närvara då jag alltid varit smått avundsjuk på alla gamers i stockholm som träffas och dricker gameröl var dag.

Iom att jag jobbar fyrskift är jag ledig en vecka utav fyra, vilket passade skitbra då jag just denna vecka var ledig! Drog iväg en meddelande till Niklas(som precis flyttat till Malmö) och frågade vad han gjorde i veckan och fick reda på att även han var helt ledig. Hur perfekt passade inte detta då? Det var bara att sätta sig på tågfan och rulla ner till Sveriges sydligaste grader för att delta i Malmös första #Gameröl!

Trevligt så in i bomben var det, träffade på många likasinnade människor och längtar redan till nästa gång det dyker upp något liknande! Stort tack till alla som närvarade, och ett speciellt stort tack till Chris som anordnade träffen!

[nggallery id=88]

Tyvärr blev det inte så många bilder, det får bli bättring med det till nästa gång tycker jag allt! Notera också att vi var mer än 6 pers, som mest kanske vi var 15 stycken. Cred till Lucas Frisk Bergqvist som tur va hade med sig sin systemkamera.