Och vinnarna är…


Vinnarna i Europa Universalis III-tävlingen är:

Stor-Blutten (galleribild nr 1) ställde upp med en inte alltför smickrande bild på Sveriges rikaste bidragstagare, Carl XVI Gustav. Tyvärr skymtas inga kaffeflickor på denna bild, men detta till trots belönas Stor-Blutten med ett nedladdningsbart exemplar av EUIII och dess expansioner!

Robert (galleribild nr 2) bidrog med en ganska enkel och ytterst minimalistisk frisyr, som ändå lyckas se helt kromosomskadad ut. Karl IX, son till Gustav Vasa och sedermera svears, götars och venders konung, lyckas med sin byfåne-look tillförskansa Robert EUIII och dess expansioner.

Slarn grävde fram det gamla liket Christian VII av Danmark (galleribild nr 3). Dennes något speciella utseende i kombination med en av världshistoriens lustigaste förser effektivt även Slarn med samma pris som de andra vinnarna. Han får också pluspoäng för att han lyckades hitta en look-alike till den unge rikdagsmannen Anton Abele! Som om inte det vore nog drog han även till med ett klockrent citat från danska Wikipedia: “Det stod tidligt klart, at den unge konge ikke var helt normal”. Med det inte sagt att det även gäller herr Abele.

Vinnarna uppmanas att kolla sina e-postinkorgar under aftonen!

[nggallery id=86]