Imorgon ska jag köpa ett iOS-spel

Vet inte hur jag lyckats missa detta, men Alans finska fader Remedy har tydligen vart i full gång med en remake till det extremt klassiska DATA-bilspelet Death Rally. Fann alltså idag på joystiqpunktkom att spelet släpps IMORGON den 31 Mars till iOS.

Vad är det för stil att dagen innan release bara dyka upp från ingenstans och i princip tvinga mig lägga ut pengar på ett spel imorgon? Hade varit trevligt att iaf veta en vecka innan vad det är jag ska spara till. Dom har dock inte kommit ut med ett pris än, men skulle gissa på att det kommer landa på mellan 50-70 riksdaler.

Av videon här nedan att dömma så kommer jag troligtvis inte behöva ta med min 3DS till jobbet imorgon, den får helt enkelt ligga hemma en stund och vila upp sig efter den intensiva tid vi haft tillsammans sedan i fredags.

Uppdatering: Märkte precis att man skall kunna möta självaste Barry Wheeler, pajasen från Alan Wake som rattare i Death Rally för er som är insatta. Även Duke Nukem ska tydligen dyke upp någonstans. Småkul, indeed :)källa

Death Rally Officiella blogg
Death Rally Officiella Twitter