Spel att se fram emot, Mars 2011

Nu börjar de kännas, Mars 2011 är här för att stanna! Nintendo släpper sin ögonsten Nintendo 3DS och EA trycker ut två stycken riktigt efterlängtade uppföljare! Kommer Mars kunna bli GOTY-månaden tro?

Dragon Age 2

Plattform: Win / Ps3 / Xbox 360
Släppdatum: 2011-03-08

Även ifall jag inte gillar Bioware nämnvärt mycket så blev jag ändå imponerad av demot jag provade för några dagar sedan. Det kommer bli ett köp, men om jag klarar av det på en gång återstår att se. Notera att jag inte klarat av Dragon Age Origins, tycker inte alls det var något att hänga i granen.

Motorstorm Apocalypse

Plattform: Ps3
Släppdatum:
2011-03-16

Gran Turismo 5 i all ära, men för min smak är det allt för realisktiskt och tråkigt. Motorstorm är en serie jag alltid tyckt om med sin brutala framtoning av racing, det är så här det ska gå till när man kör bil helt enkelt!

Crysis 2

Plattform: Win / Ps3 / Xbox 360
Släppdatum:
2011-03-22

Finns egentligen ingen motivering till varför jag ser fram emot Crysis 2, det osar bara väldigt stort ha-begär över hela serien.

Nintendo 3DS

Plattform: Nintendo
Släppdatum:
2011-03-25

Nintendos nya flaggskepp, dess lillebror är den mest sålda konsolen o världen, och jag tvivlar inte en sekund att även 3DS kommer knäppa Sony på fingrarna. Underhållning ligger inte i kraft, det ligger i finurlighet! Peppen är GIGANTISK stor!

Pilotwings Resort

Plattform: Nintendo 3DS
Släppdatum:
2011-03-25

Och till 3DS har jag beställt ett spel, och det är Pilotwings Restort! Är störtkär SNES-verran utav Pilotwings och jag hoppas innerligt att även detta kan vara lika underhållande!