Nördmode från staterna

Äntligen har man gjort slag i saken och beställt lite kläder ifrån andra sidan kontinenten! Med tanke på min storlek är det inte särskilt lätt att få tag på kläder i min kaliber i detta dvärgarnas land, även på nätet. Ibland kan jag hitta 10 tröjor jag verkligen vill ha i en och samma nätbutik, och tror ni min storlek finns i lager?? Har jag tur finns 2 stycken tröjor i min storlek. RAAAAAAAAAAAAGEEEEEEEEEEEEEEE, som herr DeFär skulle uttryckt sig.

Länge har jag sneglat på de amerikanska nätklädbutikerna för konstigt nog framstår jag som en ompalompa i jämförelse med deras genomsnittliga medborgare! Där finns storlekar från S till XXXXXXXXXXL ifall man önskar och som grädde på moset finns också det mesta på lager. Dock finns det ju en nackdel att beställa därifrån och det är denna satans TULL! Detta har hindrat mig länge från att beställa, men nu var det fan dags. När jag väl hittade JINX.com kunde jag inte hålla mig längre, jag var bara tvungen att beställa en handfull utav dess ultranördiga sortiment!

Sagt och gjort, 7 tröjor beställde jag den 30 Mars och iförrgår den 6 April fick jag AVIn i min brevlåda. Det tog alltså bara 7 dagar att få hem dom från andra sidan jorden. Det tycker jag är sjukt snabbt om man jämför med Swedenrock Shop, dom har sitt lager i Tyskland och där får man hem kläderna efter drygt 2-3 veckor(senast vi beställde iaf).

Vet inte exakt hur det fungerar med tull ifall man alltid måste betala det, jag fick iaf göra det denna gången! Surt som fan, men räknar man ihop allt så kostade tröjorna 280 kr stycket vilket jag tycker är mer än överkomligt med tanke på kvalitén samt storlekarna! Då ska man också ha i åtanke att jag valde den dyraste frakten samt att tröjorna var utav Premium-kvalité!

JINX.com är en utav de nätbutikerna jag fattat mest tycke för hittils, dom har ett stort troget community samt ett belöningssystem som gav mig typ 20 klistermärken vid mitt första köp. Inte helt otippat använder dom sig utav ett levelsystem, och man levlar inte bara genom att köpa saker utan det kan även vara genom reklam(host host) eller ladda upp bilder på sig själv med deras kläder osv.

Dom har ett utav de mest nördigaste sortimentet man kan hitta på nätet samt att dom säljer officiella klädesplagg från spel som tex World of Warcraft, Minecraft och Starcraft! OCH ALLA STORLEKAR FINNS PÅ LAGER, icke att förglömmas!

Knäppte även lite bildbevis på mina ultrasnygga tröjor! Måste faktiskt erkänna att modellen inte är så dum han heller! Eller vad säger ni tjejer? ;D

[nggallery id=96]