Veckans speltriss v. 16 – Färgstarkt

Det är måndag, och dags för veckans speltriss! Denna vecka har EmmyZ valt motsatsen till förra veckans färglösa tema, och slagit till med temat Färgstarkt. Det kan ju såklart tolkas fritt, men jag har valt att tolka det väldigt bokstavligt och valt ut bilder från tre härligt färgstarka spel.

Av någon anledning spenderade jag sjukt mycket tid med Mario Paint på SNES när det begav sig. Resultaten av mina konstnärliga eskapader blev oftast ungefär så här.

Grönt, blått, rött, orange och lila. Törtlarna är som ni vet några av mina absoluta favoriter, och självklart ska de vara med när vi snackar färg! NES-varianten är det som syns ovan.

Innan The Sims kom och förstörde allt spenderade jag sinnessjuka mängder tid med olika sim:ar. Mest tid lade jag utan tvekan på Sim City, Sim City 2000 och Theme Park som kan ses ovan. Det är ett av de få spel jag ägt till två plattformar samtidigt, nämligen PC och SNES.