Modern Warfare 3 har lyft på huven

Vi har nu länge vetat att MW3 är påväg och att det skall släppas senare iår. Activision har dock varit sparsamma med att visa oss trailers eller någon i huvudtaget från spelet. Jag skulle kunna tänka mig att dom från början hade tänkt att visa upp MW3 på E3, men så har ju EA varit sjukt militanta med att mata oss fans med sjukt mycket krigsporr från Battlefield 3 så det har helt enkelt stressat upp Activision och nu kunde dom helt enkelt inte hålla inne på godiset längre.

Trailern är verkligen det jag förväntat mig, dock är jag inte lika blown away som jag var när jag såg Battlefield 3 för första gången. Men gammal och vis som är jag så låter jag inte det visuella gripa tag i mig och låta mig drivas in i hypens fördärv. Ska jag vara ärlig så ser jag fram emot Modern Warfare 3 mer än vad jag gör till Battlefield 3. Och anledningen är helt enkelt att Call of Duty historiskt sett alltid har varit ett bättre spel, Modern Warfare 2 är ett utav de spelen som jag spelar mest aktivt efter Minecraft just nu.

Ja just det, Modern Warfare 3 kommer släppas den 8 November. Då är det bara att sätta sig ner och invänta!