E-sport + Öl = <3

Även om e-sport har funnits och varit stort inom vissa kretsar länge nu så vill jag ändå påstå att 2011 är året då e-sportandet på allvar tar klivet in i gemene mans hjärtan. Med satsningar från både Aftonbladet och SVT Play är det lättare än någonsin att njuta av idrotter där den vanligaste skadan är karpaltunnelsyndrom.

I dag upptäckte även jag och min vän Lucas att öl fungerar precis lika bra till e-sport som till exempelvis fotboll eller hockey! I dag har det varit Starcraft 2-gruppspelen i DreamHack Sapphire AMD Championship på Dreamhack Summer 2011 som rullat på skärmen samtidigt som maltdrycker kylt våra törstiga strupar. Med några av världens bästa spelare i täta, actionfyllda matcher ackompanjerat av fantastiska kommentatorerna Shaun och Sean (Apollo och min favorit Day[9]) blev det hela riktigt lyckat, som bilden ovan är bevis på.