Veckans speltriss v.29 – Händer

Sådär ja, ny vecka och nytt tema i EmmyZs speltriss. Händer är det som gäller, och man kan ju som vanligt tolka det hur man vill. Vissa spelkaraktärer har ju ersatt en eller båda händerna med något annat. Och vad är då det tuffaste man kan ersätta sina händer med? En armcannon såklart! Nu kör vi!

Vad hade du gjort om du blev skjuten i handen? Lipat över att inte kunna använda den längre? Barrett, hård som han är tog sig i kragen och monterade på en gatling gun där handen en gång satt. Hårt!

Universums hårdaste prisjägare är utan tvekan Samus Aran. Inte nog med att hon kan förvandla sig till en boll, slå obegränsat med volter och är alla rymdpiraters skräck, hon har dessutom såklart har en fet armcannon som kan avlossa allt från energiskott, grappling beams och supermissiler. Hårdare!

Den Blå Bombaren. Vad ska jag säga annat än att mega buster är det tuffaste vapnet någonsin i tv-spelens historia. Och tröttnar han på den kan han ju alltid använda sig av något av de übercoola vapen han snott från andra robotar, till exempel metal blades. HÅRDAST!