Speltriss vecka 39 – Blogglövin

EmmyZ valt att ta en paus i Speltrissen någon vecka för att samla nya krafter och försöka utveckla konceptet lite. Helt rätt tycker jag! Men under tiden som hon funderar på hur man kan utveckla veckans speltriss, så får vi helt enkelt komma på ett eget tema, och denna vecka så tänkte jag lista tre utav mina svenska favorit-spelbloggar!

http://www.gaminggrannar.se

Härligare nörd-lineup får man leta efter! Det finns nog ingen som kan förneka att denna bloggen levererar de bästa videobloggarna i den svenska spelbloggs-svären.

http://www.spelbroderna.blogg.se

Detta är nog den mest aktiva spelbloggen som finns i Sverige, varje gång man besöker den så finns det minst en helsida med inlägg att gotta sig med. Även här bjuds det på videoblogg i form av recensioner! Dom har bloggat sedan Januari 2010 och snittar 3,4 inlägg per dag, klå det om ni kan!

http://www.svampriket.se

Behövs det ens en motivering till varför denna bloggen är med i veckans speltriss? :)

(EDIT: För er som inte redan känner till det är Svampriket en konvergens av några av (enligt mig) sveriges bästa spelbloggare. Humor och seriösa inlägg blandas om vartannat och inläggen är många och frekventa. Här huserar också världens bästa spel-podcast, Retroresan. /Niklas)