Jag har haft VITAN i min hand

vitan

Mitt största ögonblick på Gamex måste ändå ha varit när jag fick en Playstation Vita i min hand. Jag hade inte riktigt vetat vad jag skulle förvänta mig av maskinen, det fick i princip komma av sig självt. PSP har jag aldrig riktigt gillat med sin slätstrukna design och sitt ganska så halvtaskiga spelbibliotek. Så därför har VITA inte riktigt lyckats hypa mig ihuvudtaget med tanke på att den utséendemässigt är ganska så lik.

Det första som slår mig när mina händer omfamnar det tekniska undret är hur blöt den var, helvete va folk lider av tung handsvett!

Efter en hel timmes köande var det äntligen dags. Endast fyra visningsexemplar av konsolen existerar i Europa, och en av dom låg i mina händer. Konstigt nog så var inte konsolen låst till något föremål, så om jag ville hade jag bara kunnat lägga benen på ryggen och tagit med mig den hem. Dock så kan jag ju vänta till den 22 Februari då den släpps, lär ju inte kunna göra så värst mycket med den nu ändå :)

Det första som slår mig när mina händer omfamnar det tekniska undret är hur blöt den var, helvete va folk lider av tung handsvett! Fast, den informationen kanske inte är så relevant? Det andra jag tänker på är storleken och hur lätt den var, det kändes nästan som att den inte hade något innehåll. Typ som ett snigelhus utan en snigel i. Den sitter som en Xbox360-kontroll i min hand och jag totalt råälskar konsolen direkt.

Bilder på VITAN ger den verkligen ingen vidare rättvisa, för den är mkt större än vad man tror, och skärmen är gigantisk i jämförelse med konkurerande konsoler. Med den stekheta grafiken och de analoga spakarna så kändes det nästan som att jag satt och spelade stationärt i mina dyngsura händer.

En sak är säker, denna konsol kommer hamna i mina ägor ganska så snabbt efter sin release. Jag måste bara ha den!

Se här nedan när jag spelar Uncharted – Golden Abyss!