2 December – Årets bästa grafik

os

Vi gjorde det förra året, och det vore ruttet ifall vi inte gjorde det iår igen! Nästan varje dag fram till nyår kommer vi i samarbete med Sveriges vassaste spelbloggar och Spelkriget.se som värd att plocka ut årets bästa spel i diverse kategorier. Vi på Kraid kommer inte att bara ha en kategorivinnare, utan de skribenter inom bloggen som vill, kommer att få förmedla sin åsikt. När vi väl börjar räkna ner till Årets bästa spel kommer vi dock att ha en vinnare per dag. Klicka på Läs mer för att ta det av dagens vinnare!

Årets bästa grafik

RAYMAN ORIGINS // Det har snackats mycket om hur jävla snyggt det svenska vidundret Battlefield 3 är. Ja det är det. Dessutom har jag själv suttit och dreglat över ansiktsanimationerna i LA Noire och torrjuckat soffan till skinnjackorna och vattnet i Uncharted 3. Men för mig finns det bara ett spel i år som är sådär oerhört, otroligt, barnsligt, magiskt vackert. Det är Rayman Origins. Tänk dig den vackrast handritade tecknade filmen på jorden. Försök sedan föreställa dig något ännu snyggare. Då har du Rayman Origins. // Niklas Sintorn

BATTLEFIELD 3 // Att Battlefield 3 kommer upp när det ska nomineras “Bästa grafik” är nog inte större överraskning för någon. DICE har gjort ett alldeles ypperligt jobb med sin grafikmotor Frostbite 2, och även ifall mitt grafikkort är out of date för ett år sedan så flyter spelet på förvånansvärt bra. Sen kan jag väl tycka att spelet lämnade mycket att önska när vi snackar gameplay, men just nu är det Battlefield 3 som står ohotade på den åtråvärda Grafik-tronen. // Henrik Häägg

Om man sitter med en PC (det enda rätta när det gäller FPS) med 2 nVidia GeForce GTX 580 grafikkort så finns få som kan mäta sig. När man pressar upp allt på max och det flyter felfritt har krig aldrig varit så vackert. Det enda som kan mäta sig med grafiken i Battlefield 3 är ljudet i nämnda spel.  // Joel Persson

Övriga åsikter // Marcus Olsson Batman Arkham City // Chris Jonasson RAGE