9 December – Årets bästa röstskådespelare

os

Vi gjorde det förra året, och det vore ruttet ifall vi inte gjorde det iår igen! Nästan varje dag fram till nyår kommer vi i samarbete med Sveriges vassaste spelbloggar och Spelkriget.se som värd att plocka ut årets bästa spel i diverse kategorier. Vi på Kraid kommer inte att bara ha en kategorivinnare, utan de skribenter inom bloggen som vill, kommer att få förmedla sin åsikt. När vi väl börjar räkna ner till Årets bästa spel kommer vi dock att ha en vinnare per dag. Klicka på Läs mer för att ta det av dagens vinnare!

Årets bästa röstskådespelare

MARK HAMILL (The Joker) // Luke Skywalker är Jokern, bara det är mindblowing! Mark Hamill som en döende galen “clown” tar alltså hem mitt pris för bästa röstskådespelare. Varför var inte Hamill så bra som Luke? Jag har hört att det ska vara svårt att låta galen på ett övertygande sätt som skådespelare, men är det någon som klarar det är det fanimej han! Få karaktärer i år har övertygat lika mycket som Jokern. // Niklas Sintorn

STEPHEN MERCHANT (Wheatley) // Efter bara några få minuter av spelet Portal 2 kände jag att den nya karaktären Wheatley var något utöver det normala. Han kändes så levande, trovärdig och framförallt riktig rolig. Efter lite efterforskning så kom jag fram till att det var Ricky Gervais högra hand Stephen Merchant som satt bakom micken. Man skulle inte kunna säga att jag va nå vidare överraskad, mer imponerad och framförallt glad över att en av mina absoluta favoritkomiker nu är en del av ett spel som också tillhör skaran favoritspel. // Henrik Häägg

Övriga åsikter // Marcus Olsson Niclas de Faire Stephen Merchant // Joel Persson Jennifer Hale // Chris Jonasson Ellen McLain //