Årets 5:e bästa spel

fem

Då var det dags för årets fem absolut bästa spel. Det har inte varit lätt att sålla ut endast 5 spel då detta år har bjudit på så jäkla många bra spel. Som ni ser bland våra recensioner har vi nästan gett alla spel en fyra i betyg, känns nästan lite pinsamt, men o andra sidan så blir spelen bara bättre och bättre. Efter en sammanslagning av alla Kraid-skribenters röster så blev årets femte bästa spel följande.

Årets 5:e bästa spel

BATMAN ARKHAM CITY // “KAPOW!” “BIFF!” “TWANG!” Batman har alltid varit den coolaste superhjälten i mina ögon. Och coolare än i Arkham Asylum och Arkham City har han och karaktärerna runt omkring honom aldrig varit (okej, Heath Ledgers Jokern och Arkhams är ungefär lika coola). I Arkham City har man tagit allt det som var bra med Asylum och gett det en steroidinjektion. Även om huvudstoryn är lite väl kort går det att spendera oändligt många timmar på att klara allt. // Niklas Sintorn

Ingen skulle kunna förneka att Batman är tvåtusentio-talets hetaste superhjälte, både på bioduken samt i tvspels-rummen. Första spelet i serien, Batman Arkham Asylum tog världen med storm och blev direkt ett av de största titlarna på marknaden. Med Rocksteadys andra spel i serien så skulle man kunna säga att dom hade kniven mot strupen då det inte skulle bli en lätt match att överträffa sig själva med ett sådant perfekt spel som Asylum i bagaget. Även ifall wow-effekten i City inte riktigt kunde mäta sig med första spelet så släppte ändå Rocksteady ett bättre spel. De bjuder på en öppnare värld, mer action, massor av sidouppdrag och man kan nu spela som en alternativ karaktär(Mjauwoman) med alternativa uppdrag. Femte bästa spelet detta året helt enkelt. // Henrik Häägg