What really levels me up?

Att det pratas mycket om sexism och heteronormativitet inom spelvärlden är inte så konstigt, det finns goda skäl. Reklam som vänder sig till mäns könsorgan för att försöka styra in männen i butikerna har länge varit ett faktum inom spelindustrin. Igår publicerades en reklamfilm på youtube som jag var tvungen att uppmärksamma på något sätt.

Jag förstår inte logiken, varför skulle den reklamen få killar att vilja söka till den skolan. Jag försöker föreställa mig min drömprins som på youtube sitter och porrigt säger att jag kan få honom att levla genom att skapa spel. Men nej, trots min livliga fantasi blir jag inte ett dugg sugen på att söka. Jag förstår inte varför spelindustrin ska ha så svårt att fatta att alla spelare inte är kåta heterosexuella tonårspojkar.

Mindfire Academy även publicerat en reklam med en dryg unge som tjafsar om att en är en sten om en inte söker. Då är jag hellre en olevlad sten.

Vill du kontakta Mindfire Academy kan du göra det på @mindfireacademy eller på http://www.mindfireacademy.net/contact.php