Bered dig på Abobos vrede

Det bara osar hård nostalgi från detta spel som släpps idag, någon gång under dagen! Det är gratis och det ser helt galet fantastikt roligt ut! Spelet är, som ni kanske redan har uppfattat, en parodi-hyllning till alla härliga 8 bitars-spel från den gamla goda tiden.

Så vad väntar ni på? In och ställ i er kö för nedladdning av årets ballaste spelupplevelse!

Ta mig till Abobo’s Big Adventure

Abobo’s son has been kidnapped and now it’s up to you to help Abobo fight his way through some of the greatest NES games of all time in order to rescue him.

Not only does Abobo have to fight through these classic games, but he has to adapt to their varying gameplay styles. Gameplay ranges from beatemup, to underwater platformer, to side-scroller, to top-down dungeon crawler, wrestling, run-and-gun, boxing, and MOAR!