Kraid gör radiodebut

I går gjorde jag och Kraid radiodebut. Om ni mot förmodan missat det så har det kommit skarp kritik mot Svenska medierådets rapport som påvisade att spelande inte leder till våldsamt beteende. Tre forskare vid Karolinska institutet var måttligt glada över att medierådet, enligt dem, i princip nonsensförklarar stora delar av forskningen kring ämnet.

Svenska medierådet var dock inte sena med att svara på kritiken. Vad har detta då med mig och Kraid att göra? Jo, efter ett tips ringde nämligen programledarna på P4 Puls i radio Halland upp mig i egenskap av spelbloggare och Falkenbergare och ville ha lite insikt i frågan från någon som kan spel, men inte är forskare. Min intervju har sedan även körts i Hallandsekot. Hur det lät kan ni höra nedan:

Lyssna: “Debatten måste finnas där “

Nå, hur tycker Kraids läsare att jag skötte mig? Blev någon klokare av det jag sa över huvud taget, eller svamlar jag mest på som en idiot? Vad tycker ni om mina åsikter kring ämnet? Håller ni med, eller förtjänar jag en box i magen? Märk väl att jag hade drygt 10 minuter på mig att läsa på om ämnet, då jag inte hade hunnit läsa någon av debattartiklarna, så jag är väl medveten om att jag upprepar mig en hel del. Som journalist är jag van vid att vara den som intervjuar och inte intervjuoffret.

Kommentera gärna ämnet här, eller på Hallandsekots hemsida.