Monday Kraid Madness #2 – Left 4 Dead

l4d

Vad är då detta undrar ni då? Jo, vi vill ju inte bara skriva texter till er, utan vi vill också spela spel med er! Tanken är att varje Måndag, klockan 20:00 ett tag framöver skall vi ta tag i de där spelen där det aldrig blir av att man i vissa fall ens går in i flerspelarläget. Vi ska spela spel från både PC, Xbox360 och PS3 så alla kan ha en chans att vara med. 

Vi blev kanske inte så många som vi hoppats på vår Magicka-kväll, men kan meddela att den var sjukt lyckad ändå. En liten video på vår första spelkväll kommer inom kort. Nog om det, och till nästa veckas spel. Vi hade tänkt spela ultra-klassikern Left 4 Dead till PC, alltså via Steam igen och datum är den 30 Januari.

Left 4 Dead vet nog alla vad det är för spel, och vilket företag det är som står bakom. Och ja, det är första spelet i serien vi ska spela(ifall det visar sig ett större intresse för L4D2 så är det möjligt att vi kan spela det istället, vi får se helt enkelt).  Ett helt otroligt roligt spel i MP, och framförallt i Coop-läget. För mer info om spelet så kan du gå hit.

Klicka på läs mer för info om hur du deltar!

Regler:

  • För att delta så räcker det att kommentera ditt namn här nedan, samt att du ska gå med i våran Steam-grupp, Kraid.se.
  • Kommunikationen sker via våran privata Teamspeak 3-server. Du får server-uppgifterna i samband med spelkvällen. Klienten laddar du ner här.
  • Vi startar spelkvällen 20:00, och vi rekommenderar alla att närvara 10-20 minuter före, ifall något skulle strula.
  • I varje L4D-server kan man vara högst 4 personer. Allteftersom folk anmäler sig, så kommer vi uppdatera detta inlägg, där alla kommer att placeras i grupper. Uppdelningen i gruppen kommer vara, en host och tre spelare. Det är framförallt Coop vi kommer att spela, blir vi dock mer folk så är det möjligt att vi drar igång en PVP-match också.
  • Anmäl dig endast om du är säker på att du kommer kunna vara med minst en timma. Att inte dyka upp kan i vissa fall resultera i “diskning”.
  • Hör av er i god tid innan eventet om ni får förhinder.
  • Ha roligt. Kom ihåg att behandla dom andra som du själv vill bli behandlad. Stökigt och omoget uppträdande kommer att resultera i instaban från eventet.
  • Tyvärr måste vi hedra åldergränserna för varje spel vi spelar, och L4D har en åldersgräns på 18 år.

GRUPP 1
Host: Joel Persson
Spelare 1:
Spelare 2:
Spelare 3:

GRUPP 2
Host: Henrik Häägg
Spelare 1:
Spelare 2:
Spelare 3:

Har ni några frågor eller tips på hur vi skulle kunna anordna detta bättre, så är det bara att kommentera! Även önskemål om spel är välkommet.

Alla är välkomna!