Monday Kraid Madness – Magicka

mkmjan23

Spela med oss, på vår första Moooooonday Kraaaaaid Maaaaaaaadness!

Vad är då detta undrar ni då? Jo, vi vill ju inte bara skriva texter till er, utan vi vill också spela spel med er! Tanken är att varje Måndag, klockan 20:00 ett tag framöver skall vi ta tag i de där spelen där det aldrig blir av att man i vissa fall ens går in i flerspelarläget. Vi ska spela spel från både PC, Xbox360 och PS3 så alla kan ha en chans att vara med. Titlarna är som sagt många och vi har valt att börja med Magicka till PC. Startskottet för första eventet är den 23 Januari, alltså nästa vecka!

Magicka är ett Svensk-utvecklat fantasy-actionspel av en spelfirma vid namn Arrowhead Game Studios. Äger du inte det redan så finns det att få tag på Steam för ynka 100 kr(eller 88 kr på Gamersgate). Ett otroligt roligt spel i MP, om man hittar någon att spela med! För mer info om spelet så kan du gå hit.

Klicka på läs mer för info om hur du deltar!

Regler:

  • För att delta så räcker det att kommentera ditt namn här nedan, samt att du ska gå med i våran Steam-grupp, Kraid.se.
  • Kommunikationen sker via våran privata Teamspeak 3-server. Du får server-uppgifterna i samband med spelkvällen. Klienten laddar du ner här.
  • Vi startar spelkvällen 20:00, och vi rekommenderar alla att närvara 10-20 minuter före, ifall något skulle strula.
  • I varje Magicka server kan man vara högst 4 personer. Allteftersom folk anmäler sig, så kommer vi uppdatera detta inlägg, där alla kommer att placeras i grupper. Uppdelningen i gruppen kommer vara, en host och tre spelare.
  • Anmäl dig endast om du är säker på att du kommer kunna vara med minst en timma. Att inte dyka upp kan i vissa fall resultera i “diskning”.
  • Hör av er i god tid innan eventet om ni får förhinder.
  • Magicka har i nuläget trettioelva expansioner, dock kommer vi endast att spela vanilla, alltså orginalet.
  • Ha roligt. Kom ihåg att behandla dom andra som du själv vill bli behandlad. Stökigt och omoget uppträdande kommer att resultera i instaban från eventet.
  • Tyvärr måste vi hedra åldergränserna för varje spel vi spelar, och Magicka har en åldersgräns på 16 år.

GRUPP 1
Host: Joel Persson
Spelare 1:
Spelare 2:
Spelare 3:

GRUPP 2
Host: Henrik Häägg
Spelare 1:
Spelare 2:
Spelare 3:

Har ni några frågor eller tips på hur vi skulle kunna anordna detta bättre, så är det bara att kommentera! Även önskemål om spel är välkommet.

Alla är välkomna!

Här nedan har vi spelat in en liten pepp-video på när jag och Henrik provspelar Magicka i PVP-läget, fy helvete va roligt vi hade! Ser otroligt mycket fram emot att spela med två till i rinken!