Det ryktas om Barcraft av stora mått!

barcraftlogga

Symantec’s Anders Sjöstedt har skrivit lite på facebook om de planer som finns för nästkommande Barcraft som de kommer att arrangera i Malmö. Om allt går enligt planerna verkar det som att hela den gigantiska O’learys lokalen i Swedbank stadion kommer att vara helt dedikerad till Winter Assemblys finaldag. Det handlar om hundratals sittplatser, massor av skärmar och en ljudanläggning som ger jämnt ljud i hela lokalen. I Barcraft Malmö gruppen på facebook växer redan peppen.

Även om det fortfarande bara är i ett osäkert planeringsstadie så tror jag det kommer bli fett!

Förutom Kraid och min twitter kommer information även upp på:
Facebookgruppen http://www.facebook.com/groups/165091530242404/
Barcraft Malmös nystartade twitter: @barcraftmalmo