Kraid tipsar: Din nya måstespelpodcast

Här på Kraid agerar vi inte enbart informationsspridare, recensenter och världsförbättrare (say what?). Ibland känner vi oss även tvingade att tipsa er, kära besökare, om andra sjukt bra grejer som handlar om spel. Den här gången är det inget mindre än den statliga jätten Sveriges Radio som ligger bakom. “P3 Spel är ju gammalt!”, tänker du kanske nu. Ja, men nu finns något bättre, nämligen P3 Spel: Add On.

Add On är en podcast som från och med i söndags kommer att släppas som ett komplement till varje avsnitt av P3 Spel. I poden hör vi Angelica och Samson, och den ligger på en helt annan nivå av nördighet än moderprogrammet. Där P3 Spel för mig ibland kan kännas lite väl casual och anpassat för en bredare publik får Angelica och Samson i Add on möjligheten att grotta ner sig i allsköns ämnen.

Det som fick mig hooked redan på första avsnittet var att det snackas om peka-och-klickaspel, något som alla som känner mig vet är min absoluta favoritgenre. Kombinationen av SR:s proffsiga produktion och möjligheten för Angelica och Samson att nörda ner sig gör P3 Spel: Add On till min (och din) nya måstespelpodcast!

Kolla in första avsnittet av Add On här, eller tanka ner det från P3 Spels flöde på Itunes.

Fotnot: Bilden på Angelica och Samson tillhör Sveriges Radio, men det är min förhoppning att mina goda ord om deras program väger upp för den skamlösa bildstölden.