Monday Kraid Madness #3 – Gears of War

gow2

Vad är då detta undrar ni då? Jo, vi vill ju inte bara skriva texter till er, utan vi vill också spela spel med er! Tanken är att varje Måndag, klockan 20:00 ett tag framöver skall vi ta tag i de där spelen där det aldrig blir av att man i vissa fall ens går in i flerspelarläget. Vi ska spela spel från både PC, Xbox360 och PS3 så alla kan ha en chans att vara med. 

Efter att ha slaktat varandra och zombies på PC har det blivit dags att sadla om och sparka igång kryssboxen.Så på måndag 6:e februari kör vi Gears of War 2. Jag tänker att de flesta har GoW 2 (eller så går det att hitta billigt i en reaback nära dig), men skulle det vara att alla som vill vara med har och vill spela GoW 3 så är det också en möjlighet. De flesta vet vid det här laget vad Gears of War är men har man missat så kan man kolla här borta. Horde-mode kommer vara det primära läget för kvällen om inte majoriteten vill annat.

Regler:

  • För att delta så räcker det att kommentera ditt namn här nedan, samt skicka iväg en vänförfrågan till Teh FnoRd och skriver Monday Kraid Madness som meddelande.
  • Vi startar spelkvällen 20:00, och vi rekommenderar alla att närvara 10-20 minuter före, ifall något skulle strula.
  • Anmäl dig endast om du är säker på att du kommer kunna vara med minst en timma. Att inte dyka upp kan i vissa fall resultera i ”diskning”.
  • Hör av er i god tid innan eventet om ni får förhinder.
  • Ha roligt. Kom ihåg att behandla dom andra som du själv vill bli behandlad. Stökigt och omoget uppträdande kommer att resultera i instaban från eventet.
  • Tyvärr måste vi hedra åldergränserna för varje spel vi spelar, och Gears of War 2/3 har en åldersgräns på 18 år.

Har ni några frågor eller tips på hur vi skulle kunna anordna detta bättre, så är det bara att kommentera! Även önskemål om spel är välkommet.

Alla är välkomna!