På lördag smäller det!

Som tidigare rapporterat är det dags för Malmös andra Barcraft på lördag. Det är nu fastställt att platsen kommer att vara O’learys Swedbank stadion med dess stora mysiga lokaler. Hela lokalen med allt ljud och alla skärmar kommer att vara dedikerad till Starcraftturneringen. Tekniken är nu testad och för er som undrar hur det kommer se ut avslöjar följande klipp från tekniktestet en del, lägg bara till massor av mysiga och glada Starcraftnördar.

Dessutom ställer A-game upp med gratis speltid för Starcraftspelare som skall till Barcraften, evenemanget äger rum 11-14:30 på lördag och lämnar en halvtimme för transport till O’learys. Platser bokas genom Barcraft Malmö’s facebookgrupp.

För den som vill veta mer info om Barcraften finns följande att läsa på eventsidan på Facebook:
Då är det dags för BarCraft igen! Denna gången har vi tillgång till hela O’Learys på Swedbank Stadion. Alla skärmar, alla högtalare – precis hela stället – är till för oss BarCrafters! :)

Vi kommer att kika på matcherna från ASUS ROG Winter 2012 som spelas på Assembly i Finland.
Spelschema hittar du här och Assemblys officiella hemsida här.

Då finalen startar redan ca kl. 20 (svensk tid) så startar jag BarCraften vid 15, så att man hinner med både en och två öl till finalerna!

Vad man behöver göra om man vill komma:
1) Gå med i detta evenemanget
2) Boka bord på O’Learys

Denna gången behöver man boka bord på O’Learys om man önskar komma. Detta för att garantera att alla som bokat ska få plats. Även om alla borden blir fullbokade kommer man ju kunna hänga i baren och följa det därifrån, men att boka bord är att rekommendera om man vill kunna käka och så! :)
Bordsbokning gör man genom att ringa eller maila O’Learys direkt.
Telefonnummer O’Learys: 040-672 85 41 samt 073-688 16 33
Mailadress: swedbankstadion@olearys.se OBS! Bokar du via mail så är inte bokningen klar förrän du får en bekräftelse!

OBS! Det finns 200 bordsplatser totalt! Efter dessa är slut får man sitta på bänkar och/eller i baren!

Det är ingen åldersgräns om man vill komma dit! Går hur bra som helst att boka bord även om man inte har åldern inne för öl.

Jag hoppas vi ses på lördag!