Kraid är Sannas Pikachu

Efter lite betänketid gav hon sitt besked. Likt Ash med sin Pikachu utbrast hon “I choose you!” I dag är det alltså vårt stora nöje att kunna presentera en helt ny kompis här på Kraid, nämligen Sanna Valapuro! Hon kommer att vara lite utav en praktikant här till att börja med för att se om vi lever upp till hennes höga krav.

Sanna blir förmodligen den mest välkände av vännerna här då hon regelbundet figurerar i speltidningarna LEVEL och ROBOT med artiklar om spelrelaterat pyssel. Förutom det har vi även kunnat hitta henne på den eminenta bloggen -STR/+CHA.

Nog svamlat, över till Sanna som väljer att presentera sig på följande vis:

“Biblioteksanställd allroundnörd med en 3-årings tålamod och en 93-årings nerver. Jag har en förkärlek till postapokalyps och dystopier men jag är inte den som tackar nej till episka fantasyäventyr. Ibland byts handkontrollen i min näve ut mot en handfull tärningar och ibland skriver jag till och med pysselartiklar för LEVEL och ROBOT. Det är egentligen bara en sak som är konstant: mitt tvångsmässiga twittrande.”

Henne tvångsmässiga twittrande hittar ni på @MissDeliana. Sannas första text hittar du här på bloggen inom kort, och snart börjar hon även recensera spel med oss på Citys spelsidor. Nu återstår bara för oss alla här på Kraid att hälsa henne varmt välkommen! Gör det i kommentarerna du också, vetja!