Devil may Crom? Crom of War?

Recension av Bloodforge

bloodforge-head

Crom arg. Crom lurad av gud. Crom dödar familj. Crom hämnas på gud. Crom döda gud. Crom först döda andra gudar. Gudar kanske hjälpa första gud. Crom få hjälp av en annan gud. Hjälpande guds motiv oklart. Crom slakta fiender. Slakta med svärd. Slakta med hammare. Slakta med klor. Många fiender. Många samma fiender. Ibland använda magi. Magi tråkig. Ibland slakta gud. Ibland lyssna på tjat från hjälpande gud. Mer slakta fiender. Samma fiender.

Snygg design. Tänk film. 300. Sin City. Men samma samma. Lite förändring. Ofta för mörk. Skakig kamera. Ok i 10 minuter. Sen illamående. Kontroll ok. Inte dålig. Inte jättebra. Sladdrig. Ljud intetsägande. Spel långtråkigt. Samma. Samma. Sen samma. Stäng av. Spela Devil May Cry. Eller God of War. Eller Madworld. Bloodforge bara kopia. Dålig kopia.

Joel uttråkad.

Bloodforge

Format

Xbox Live Arcade

Släppdatum

25/4

Utvecklare

Climax

Betyg

1/5

Sammanfattning

Samma, samma, samma, nästan samma, samma, samma etc. etc. etc.

Snygg design i 300 och Sin City anda.

Försöker inte göra något eget med de spelmoment man rakt av snott från andra serier.