Inatt brakar helvetet loss

diablo3

Om dryga 8 timmar är det dags för världens data-spelare att återigen besöka Helvetet, där The Lord of Terror huserar, Diablo. Och för att face:a honom så tidigt som möjligt, och vara förberedd på vad som komma skall, så har jag slängt ihop en liten matnyttig länkhistoria till er läsare.

  • Ifall du som jag ska hänga på det digitala låset, och vill spela så tidigt som möjligt, så har Blizzard gjort en liten guide där man listar ett par saker man bör göra innan det gyllene klockslaget slår till. Trafiken kommer alltså vara helt insane, och har man inte förberett sig tillräckligt mycket, så är risken stor att man blir utan speltid första natten. Länk till GUIDE
  • Är du sugen på lite story, så har Blizzard släppt ett riktigt snyggt TECKNAT klipp där man får lite försmak om vad som skall hända. Länk till GRYMT KLIPP!
  • Är man bosatt i Europa, och förtankat klienten före lördag den 12 Maj, så är man tvungen att ladda hem den igen. Blizzard har funnit saknade filer, och filerna finner du HÄR!
  • Vet du vad som har hänt i föregående spel? FZ.se har gjort en skitbra resumé på vad det är som försiggår egentligen, och för er med språksvårigheter så är den på det eminenta språket, svenska. Länk till TEH HISTORY

Detta är väl de saker jag kommer på just nu. Ligger du och ruvar på matnyttig information om spelet, dela gärna med dig! :)