GAMEX 2012 runt hörnet

gamex2012

Många har undrat, och det har spekulerats länge ifall GAMEX 2012 verkligen kommer bli av i November. Man har ju knappt sett några livstecken ihuvudtaget, och när nästan tappat hoppet så kommer dyker mailet upp man väntat på i månader. GAMEX 2012, KOMMER ATT BLI AV!

Och det är alltså den 1-4 November som gäller. MISSA INTE DETTA! Vi har även en sprillans ny hemsida att se fram emot, som kommer att lanseras i September! Alltså, håll STENHÅRD koll på Gamex.se under denna månad.

Änsålänge har vi inte mer info än såhär. Vad det blir för spelföretag som kommer närvara har vi alltså ingen aning om i dagsläget, men jag antar att en hel del frågeteckan kommer att klaras upp när väl deras nya hemsida öppnar.  Förhoppningsvis så kommer spel som Need for Speed Most Wanted, Heart of the Swarm och Bioshock Infinite(ja, drömma kan man få göra ivarjefall^^) att finnas spelbara. Vågar man hoppas på en WiiU? Men det återstår ju att se.

Kommer du att närvara? Och vilka spel hoppas du kommer att infinna sig på mässan?