Mists of Pandaria Betakod Giveaway

pandaria

Den 25 September smäller det, då är det dags för World of Warcraft ett erhålla ytterligare en kontinent till den välbesökta världen Azeroth. Och jag kan lova att likt alla andra gånger Blizzard släpper nytt, kommer jag att hänga på låset för att ta del av deras nya äventyr.

Och är du likt mig SJUKLIGT nyfiken på vad som kommer skall, så finns ju betan halvöppen för de som vill testa. Enda kruxet är ju att man måste ha en kod för att spela. Men det är ingen fara. Vi på Kraid lagt vantarna på lite koder åt dig.

  • För att erhålla en kod, så ber vi dig kommentera några random snälla ord, så skickar vi en kod så fort vi hinner. (glöm inte att ange rätt mailadress, och tänk på att det kan ta upp till 24h innan du får koden)
  • Tänk på att koden måste användas innan den 27 Augusti. (betan stängs inte detta datum, bara oregistrerade koder blir oanvändbara) 
  • Vi skickar endast en kod till gemene man, så vill du ha med din vän, så be hen att kommentera också.
  • Detta är inget tvång, men ni får gärna börja följa oss på Facebook eller Twitter ifall ni känner för det. :)
  • Det är självklart först till kvarn som gäller.
  • Vi uppdaterar inlägget så fort koderna tar slut.

KODERNA ÄR SLUT!