Spelsidan i City v.37

Kraid

Den här veckan har jag kämpat mig igenom Tales of Graces F, ingen lätt match kan jag säga då en snabb genomspelning ligger på dryga 40 timmar. Men mellan varven har jag tryckt in lite Freakyforms Deluxe till 3DS också, även om inte det heller imponerade särskilt mycket. Chris däremot har lirat Transformers: Fall of Cybertron och gillar det skarpt! För er som trodde att Chris lämnat oss för gott när han lanserade QueerNerds.se kan jag berätta att han kommer att fortsätta recensera spel med oss för City med mer eller mindre jämna mellanrum.

Pdf-versionen av spelsidan hittar du på sidan 22 här.

Förresten så vill vi fortfarande gärna ha frågor av er läsare som vi kan besvara på en framtida spelsida i City. Så om det är något du undrar över eller om du vill ha speltips eller vad som helst så tveka inte att lämna en kommentar. Det går också bra att skriva till oss på Facebook eller mejla mig på niklassintorn[at]kraid.se.