TÄVLING: Vinn Gamex-biljetter

Gamexheader

Nu är det inte ens två månader kvar till årets upplaga av Gamex. Vi på Kraid har varit på plats de båda första åren och vi hoppas att tredje gången gillt ska bli ännu större och bättre än tidigare. Vi hoppas slippa dåligt pålästa SVT-reportrar och 12-åringar som tillåts spela spel med 18-årsgräns, men mest av allt hoppas vi på mer av den härliga stämning som genomsyrat mässan hittills.

I veckan lanserade Gamex sin nya sajt där allt nytt inför mässan kommer att läggas upp. Kikar ni under “Bloggare” så ser ni också vår logga tillsammans med några av de allra bästa spelbloggarna i Sverige. Vi ser det som en skyldighet att rapportera om mässan och vill självklart göra det så bra vi bara kan.

Tävlingen

Till det behöver vi er hjälp, kära läsare. Vi har lagt vantarna på tio stycken endagsbiljetter till Gamex 2012 som vi gärna vill dela med oss av. För att vinna en biljett vill vi att ni i kommentarsfältet helt enkelt skriver vad ni vill att vi ska göra på mässan. Det kan vara förslag på vad vi ska granska närmare, på videobloggar, vad ni vill se bilder på, eller bara knasiga saker som ni vill att vi hittar på. De tio bästa förslagen vinner varsin endagsbiljett. Ni har hela två veckor på er att fundera, alltså fram till fredagen den 21 september.

OBS! Glöm inte att fylla i en giltig mejladress i rätt fält så att vi kan kontakta er som vinner!