Vinnarna i Gamex-tävlingen

Gamexheader

Sådär ja! Nu har vi äntligen skramlat fram vinnarna i tävlingen om biljetter till Gamex. De flesta förslagen på vad vi ska göra på mässan var riktigt bra! Vissa omständigheter har dock gjort att vi så här i efterhand ändrat lite i förutsättningarna för tävlingen. Visst är det härligt att vara en liten blogg utan så mycket ansvar så att man kan göra så?

I stället för en biljett var till tio vinnare har vi dragit ner det till fem vinnare, som i stället får två(!) endags-biljetter var. Bra va? Grattis till vinsterna, och tack för er medverkan!

Vinnarna, utan inbördes ordning, är:

Först ut är Peter “Tuve” Tuvesson som tycker att vi ska ta reda på vart Gamex-maskoten tog vägen. Efter första mässan verkar hen ha försvunnit helt och hållet, och det är dags att vi går till botten med det här!

Elin gillar cosplay och tycker att vi ska klä ut oss. Jag, Niklas, har en jacka som är snudd på identisk den som Captain N har, så man vet aldrig! Elin vill också veta allt som går att få reda på om Wii U och Luigis Mansion 2.

Läsaren Daniel tycker att vi ska pressa Sony, Microsoft och Nintendo på all info vi bara kan angående nya konsoler. Wii U lär vi få spela en hel del, men jag är rätt säker på att de två andra är rätt svåra att lura till att säga något. Sina biljetter vinner han dock på förslaget att försöka förmedla en överblick över hela mässan och sammanställa allt som är bra eller dåligt jämfört med tidigare år.

Magnus vill att vi ger indie-utvecklarna med utrymme på mässan då han tror att det är där de mest nyskapande idéerna kommer ifrån. Vi kan inte annat än att hålla med och lovar att kika på något annat än Black Ops 2 och Wii U.

Sist men inte minst har vi Andreas vill att vi fokuserar mer på spelarna och inte lika mycket på utvecklarna. Framför allt vill han att kvinnliga spelare som han tycker förtjänar att synas och höras mer. Mitt reportage från Gamex i City-tidningarna förra året handlade om just det, men jag är sugen på att kolla om ännu fler tjejer finns på mässan i år, och hoppas på att det blir fler med varje år som går.

Stort grattis till alla vinnare! Ni kommer att kontaktas via mejl så fort vi rett ut med de ansvariga på Gamex hur vi bäst ska få biljetterna till er.