Inte på Gamex, Dag 2

intepagamex

Ännu en dag i utanförskap. Ännu en dag utan Na ni no nu eller vad det heter och en WiiU! Men inte hänger jag läpp för det! Eller jo, det gör jag faktiskt. Men inte så mycket. Tyvärr har inte dagen varit så “mässig” som jag velat, men detta ska vi ändra på imorgon! Varning för en riktigt trist rapportering, iom att det faktiskt inte hänt så mycket idag i byhålan Falkenberg:)

Äta osunt

Flöt

Jag fortsätter min FETT-streak med att äta en riktig Yeti-frukost, i form av en OST & BACON-burgare! Snart anländer också en Kebab-fitta från Korvett, till kvällsmat! Vad ska jag bälja i mig imorgon får ni gissa er till. Hur går det för er kost, som faktiskt är närvarande på Gamex?

Cosplay

Luke, im your Faatha

På årets Gamex så hålls SM i Cosplay, och är fasen att man inte kan närvara! Jag får helt enkelt klä ut mig hemma istället, och mer bilder på min riktiga kostym, som jag jobbat på nu i ett år(eller vade en vecka?), får ni imorgon. Så, “Cosplay” är mer aktuellt imorgon, men tänkte tjuvstarta med en liten ateralj jag bara var tvungen att köpa när vi var på Leklandet idag!

Spela nya spel

På denna fronten har det tyvärr inte hänt mycket idag. Need For Speed Most Wanted har fått vila till fördel av att köpa en dörrklocka utan dörrklocks-ljud, en för liten blomsterbräda och alldeles för dyrt lösgodis(råka köpa 0.1 kg för mkt, vilket gjorde att priset hoppa från 3:90 till 7:90) i Halmstad.  Men räknas det om jag skulle kunna döda för att få iaf en liten glims av Nintendo nya spelmaskin WIIU?? GEEEEEEEE MIIIIIIIIIIIG EN WIIIIIUUUUUUUU NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

Ge mig dig!

Idag uteblir “Dricka öl”, för jag tänker inte göra det idag heller. Imorgon, kommer dock jag, och väldigt många andra, dela bostadsyta med varandra i tramsiga utstyrslar och dricka väldigt mycket öl. Mer om det imorgon! Hoppas alla har haft en underbar dag både innanför och utanför Gamex!