En smygtitt bakom kulisserna

parlamentsfajt

I dag är det fredag, och då vill vi passa på att bjuda er kära läsare på en unik inblick i hur vi här på Kraid.se arbetar. I går skeppades recensionsexemplar av det efterlängtade Ni No Kuni ut till de flesta svenska spelrecensenter, och så även till oss. Ni kanske tycker att vi ska vara helt oberoende spelskribenter som inte faller för hype, men det är en omöjlighet. Ni No Kuni var vi många som var ruggigt sugna på att få sätta tänderna i så här en halv månad innan release.

Hur skulle vi då lösa problemet med att bestämma vem som skulle få spelet? En demokratisk omröstning kanske? Eller skulle vi gå på vems “tur” det var att recensera ett efterlängtad storspel? Nej, så jobbar vi inte här. Redan i november lät vi Marcus hund Artur bestämma vem som skulle få spela Dishonored och nu var det åter dags för Kraids fauna att stjäla rampljuset. Nedan kan ni se den vetenskapligt underbyggda undersökning som visade vem som var bäst lämpad att recensera just Ni No Kuni.