Kraids podcast – pilotavsnittet

podcastheader

Så var det äntligen dags. Vi har planerat länge och äntligen har vi fått tummarna ur och spelat in vårt allra första avsnitt av vår podcast. Fast egentligen kan man inte kalla det avsnitt 1. Vi har ju inte ens ett namn än. Vi väljer att kalla det avsnitt 0, eller piloten. Tänk på det här som “the unaired pilot” där vi testar utrustning, lär oss podcastandets grunder och känner lite på varandra. Det här har vi spelat in för att vi vill ha input från er. Vad tycker ni? Kan vi det här? Är vi för långdragna? Är vi intressanta? Ska vi fortsätta? Vad ska vi heta?

Håll även i dina tankar när du lyssnar att det är ett test på alla sätt och vis. Vi hade lite problem med läckande hörlurar så ett litet eko kommer in då och då, men det blir lite bättre efter ett tag.

Vi har planer på att spela in med jämna mellanrum, men allt beror såklart på om folk vill lyssna, så hör av dig! Du behöver inte ens lyssna färdigt om du inte känner för det, bara du säger vad du tycker.

Så luta dig tillbaka, eller hur du nu nu lyssnar på podcasts, och njut.

Vill du prenumerera på oss gör du det genom den här feeden.

Om du föredrar Itunes så hittar du oss där genom den här länken.

Kraids podcast – Pilotavsnittet